Skvaller

Skvallerjouren kan härmed berätta att;

Fem vitingar just nu befinner sig i Thailand, Ban Phe för sol och bad och även för att lyssna på diskoteks dunk på ett ställe som heter Blizz.

Det ryktas om att både peppe och fredde höll på att bli bortgifta igår, trots att bägge har fruntimmer och peppe redan är trolovad. Inga tecken på svartsjuka syntes dock.

Det har kommit till min kännedom att tre thailändare vart jättepackade igår, en somnade i baren, en fick ledas ut från taxin efter att ha spytt ner hela sidan av bussen och en raglade hem, vad vi inte vet är om denne kom ända hem el om en buske vart mosad nånstans efter den 50m långa vägen.

Undertecknad tror sig veta att även Tina fick hugg igår, av manlig anställd här på området, var han för full el finns det äkta känslor inblandat? Återstår att se dock.

Undertecknad snappade upp att det minsann var service inne på herrarnas toalett på Blizz, dom praktiskt taget höll i åt alla manliga besökare, massage ingick under tiden kissandet pågick och sen en ryggknäckning för att kunna fortsätta dansa. Nu undrar vi, ingick det "Happy Ending" därinne också?

Det sägs att flertalet soldyrkare här är röda som kräftor, stekta och klara. Tio dagar kvar, flagnorna kommer hagla över sverige vid landning.


Undertecknad kan också berätta att vitingarna intog Pattaya häromdagen för seriös shopping.
Seriös shopping vart det också, för Tina, Fredde och Emma.
Direktören och påven höll sig i skinnet och slösade pengar på kaffe och mat istället.


     

  

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha knäppis! :) jag vill vara mer er!!! Jag kräver fler bilder och mer inlägg. NUNUNUNU!

2009-04-19 @ 17:16:14
URL: http://sawja.blogg.se/
Postat av: Tina

HAHAHAHA va rolig du e!!!! :)

2009-04-20 @ 03:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0