Tisdag

Jag har nog aldrig varit så blöt som jag varit idag. (inte där snuskjävlar!!!)

Det firas nyår här gosse så de står härliga till, och det gör man med att kasta vatten. Å vi snackar inga små mängder vatten heller utan folk står på bilflak (typ alla har picups här) med stora tunnor som dom tar skålar och kastar ur!

Vi började dan med att va med på nån ceremoni som dom hade här på området, vi hällde massa ljuvligt doftande vatten på Buddha och sen vart de mat. Tyvärr kraschade min mage imorse så ingen mat vart de för mig.. (mia)

sen var de dags att gå ut till vägen och kasta på alla mopedister som kommer åkandes förbi... vi stod i flera timmar och kastade vatten, på oss själva, på dom som jobbar här och alla som for förbi.. jävulskt med garv och blöta.

Ja nu ska nu ska ni inte tro att de va slut här inte, No No, utan fyllde på två tunnor med vatten, upp på Ingemar och phailins fina bil och iväg. Ja simultanförmågan testades verkligen idag, kunde man fylla bunken med vatten samtidigt som man skulle hålla i sig halvt ståendes och samtidigt kasta och upprepa denna procedur typ 798379538753 ggr?

Jajamen, vi lever ju iaf.

Dock tog vårat vatten slut när vi väl kom in i Ban Phe så de va bara å leta upp ett ställe att fylla på, men innan de så åkte vi och köpte stora isblock som vi lade i tunnorna, överfulla tunnor med is och sedan vatten på de, tror ni Thailändarna var halvt chockade när dom fick vårat vatten på sig?? HÄHÄ!! ;)

Man törs som inte ge sig ut efter vägen idag för då blir man dyngblöt direkt. dom står efter hela vägen och på nästan varje pickup sitter de små luringar å kastar.. roligast måste d eju vara å kasta på oss "Falanger" (vitingar) Haha!

Efter en sån kraftansträngning så va de bara te att ta en dusch, smörja in sig, och lägga sig en stund.

Vilka ha bränt sig idag då? Haha kan ni tänka er? ;P

Halvont i nacken nu trots man smörjt in sig fast med allt detta vatten är de inte så konstigt heller..

Iallafullafall ska ja ta å joina peppe på altanen nu med en öl, ska lämna det normaltempererade rummet för värmen ute.

Over and out!

bjuder bara på en bild idag efter vatteninfernot då internet funka halvtaskigt idag..
Tyvärr kunde jag inte ta några kort på vatteninfernot för kameran hade inte överlevt dom biljoner liter vatten vi har handskats med idag.


  


Tack för alla fina kommentarer!! Vi längtar hem till er.. INTE! ;)













 

Kommentarer
Postat av: motti

Vilket sexigt gäng !!! NOT!!Bleka svenskar med slickat hår!!!GRRR HUVVA!!! jaja ni saknar visst oss det vet jag!!!PUUUUUUUSSSSS

2009-04-14 @ 14:32:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0